Chemia przemysłowa - Stabilizacja mikrobiologiczna w pasteryzatorach tunelowych
NDO-AD 44
NDO 44 stosuje się jako dodatek do wody w obiegowych systemach technologicznych. Przeznaczony jest do użycia we wszystkich gałęziach przemysłu - również w spożywczym np. jako dodatek do wody w pasteryzatorach tunelowych. NDO 44 dodawany do wody w obiegowych systemach technologicznych nie powoduje pienienia. Przeciwdziała powstawaniu szlamów, nieprzyjemnych zapachów itd. Użyty w zalecanych stężeniach nie niszczy powierzchni wykonanych z aluminium, stali nierdzewnej i ocynkowanej, galwanizowanej gumy, miedzi, mosiądzu i tworzyw sztucznych. Zaleca się stosowanie 0,01 - 0,5% roztworu wodnego.
ATEST PZH HŻ/17741/99
Posiada pozwolenie MINISTRA ZDROWIA NR 1437/04 kat. I, gr. 2, kat II, gr. 11
Uwaga: ta strona wykorzystuje pliki cookies.
Więcej informacji o celu ich używania i zmianie ustawień przeglądarki znajdziesz tutaj.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Czym są pliki "cookie" - „ciasteczka”?
Poprzez pliki „ciasteczka” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Ciasteczka” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
Pliki cookies, wykorzystywane są w celu:
tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych
dostosowanie zawartości i wyglądu strony do preferencji użytkownika